Kakelugnsmakeri strax söder om Trollhättan

Kakelugnsmakeri till ett bra pris

TS Mureri har en lång och gedigen erfarenhet av kakelugnsmakeri som montering och renovering av kakelugnar. Vi har monterat och renoverat 100-tals kakelugnar i Västra Sverige. Vi jobbar även med kakelugnsmakeri i Göteborg, Uddevalla och Vänersborg.

Med vår långa erfarenhet inom kakelugnsmakeri kommer flertalet goda referenser som du som kund kan ta del av på vår hemsida. Tjänsterna inom kakelugnsmakeri som vi erbjuder är anpassade till dig som kund och till dina personliga önskemål och behov.

Varje hem och varje kakelugn är unik och vi erbjuder att låta dig som kund vara med och påverka arbetet från dag ett. Vårt arbete inom kakelugnsmakeri kombinerar moderna tekniker och arbetsmetoder med personliga handlag och traditionella konstruktions stilar. Kakelugnar är en anrik konst och vårt fokus är att via konstruktion och montering förmedla personlighet och stil.

Kakelugnsmakare i Västra Sverige

TS Mureri har en verksamhet som huvudsakligen är inriktad på kakelugnsmakeri och på arbeten med kakelugnar men våra kakelugnsmakare gör mycket mer än så. Våra kakelugnsmakare arbetar med översyn av rökkanaler och skorstenar, vi genomför provtryckning av behöriga kontrollanter från sotningsverket.

I vårt utbud av tjänster har våra kakelugnsmakare tagit fram en metod som anpassar arbetet utifrån kundens önskemål. Monteringen sker efter hur kundens bostad är utformad och våra kakelugnsmakare arbetar noga och precis när vi utför vårt jobb.

TS Mureri AB är kakelugnsmakare som arbetar med mureri och montering på plats, vi arbetar med förstklassiga redskap och verktyg för att utföra arbetet på ett så bra sätt som möjligt. Kakelugnsmakare är ett yrke som tog sin början på 1700-talet då den första kakelugnen bestod av ett system med kanaler som magasinerar värme i kakelugnens Inter stomme som bestod av tegel. Vi vill före den här anrika konsten vidare med utgångspunkt från Västra Sverige.

Renovera kakelugnar

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att renovera äldre kakelugnar vid behov. TS Mureri AB vet vikten av en anrik, lite äldre kakelugn och vi vill göra allt vi kan bevara utseendet och funktionen en ädlare kakelugn besitter. Vi har en lång erfarenhet av att renovera kakelugnar, vi rabatt med anslutning till murstocken och vi ser till att vederbörlig brandsäkerhet blir tillgodosedd i ett tätt samarbete med det kommunala brandväsendet.

Vårt fokus är att du som kund från första bemötande till färdigställande av produkt ska känna att du får den förstklassiga service som du är värd!

TS Mureri

Box 2027

463 25 Lilla Edet


Telefon: 0709-843940

E-mail:
tsmureri@hotmail.com

Kakelugnsmakeri
TS Mureri har en lång och gedigen erfarenhet av kakelugnsmakeri som montering och renovering av kakelugnar. Vi jobbar även med kakelugnsmakeri i Göteborg, Uddevalla och Vänersborg.

Kontakta oss

Du som kund är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt kostnadsförslag. Vill du som kund ha ett företag för att renovera din kakelugn är du välkommen att vända dig till oss så hjälper vi vid vidare.