Renovering av skorsten till bra pris

Prisvärd renovering av skorsten

Skorsten får utstå mycket väder, vind och kraftiga temperaturförändringar och det resulterar i ett enormt slitage på din skorsten som efter flera år kan bli svårt att åtgärda. Därför är det viktigt att underhålla din skorsten. Vi har arbetat fram förstklassiga metoder som ger din skorsten ytterligare levnadsår.

Utöver montering och renovering av kakelugnar, montering och installation av täljstenskaminer och mycket mer erbjuder vi även prisvärd renovering av skorstenar. När vi utför montering eller renovering av kakelugnar medför det ofta ett behov av översyns av rökkanaler och skorstenar.

Vi har genom åren tagit fram en tjänst som erbjuder just översyn av skorstenar och utför det har vi tagit fram en helt enskild entreprenad som utför renovering av gamla eller nya skorstenar.

Du som kund är välkommen att vända dig till oss med frågor och funderingar kring om din skorsten behöver underhåll och renovering. TS Mureri AB jobbar med utgångspunkt från Lilla Edet, strax söder om Trollhättan.

Renovera skorsten

Vi arbetar med personliga handlag kombinerat med moderna metoder och tillvägagångssätt för att skapa ett så bra resultat som möjligt. Skorstenar består av rökkanaler som efter slitage vittrar sönder och det i sin tur kan resultera i att röken läcker ut till andra kringliggande kanaler. Röken kan också läcka ut i ditt hem. Det kan också ske slitage i form av sprickor i rökkanalen och det kan resultera i en påtaglig brandrisk då glöden från kaminen kan leta sig in i springorna och börja py. Orolig? Var inte det! TS Mureri har en lång och gedigen erfarenhet av att renovera och underhålla skorstenar. Vi utför även keramisk tätning av skorstenar kombinerat med montering av syrafasta rökgas slangar med full garanti.

Har du som kund frågor eller funderingar kring själva renoveringen och det jobbet vi utför är du varmt välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt.

Översyn av skorstenar

Vår tjänst erbjuder även översyn av skorstenar i samband med en montering av en öppen spis täljstenskamin eller spiskassett. Du som kund kan få en kostnadsfri offert vid förfrågan. Våra montörer besitter kunskap kring de olika tillvägagångssätt och alternativ som finns att tillgå vid renovering av skorsten. Varje bostad är unik och vi jobbar på ett sätt som anpassar själva renovering till hur just din bostad ser ut.

TS Mureri

Box 2027

463 25 Lilla Edet


Telefon: 0709-843940

E-mail:
tsmureri@hotmail.com

Prisvärd renovering av skorsten
Skorsten får utstå mycket väder, vind och kraftiga temperaturförändringar och det resulterar i ett enormt slitage på din skorsten som efter flera år kan bli svårt att åtgärda. Därför är det viktigt att underhålla din skorsten.