Täljstenskamin som monteras med stil

Täljstenskamin som monteras på ett helt nytt sätt

Kakelugnar är vår specialitet men vi arbetar med så mycket mer än det. TS Mureri AB erbjuder montering av täljstenskamin på ett helt nytt sätt till ett bra pris. Vi har genom åren tagit samlat på oss gedigen erfarenhet kring leverans och montering av täljstenskaminer. Det är ett perfekt sätt för dig som önskar ett mysigt, effektivt och kvalitativt sätt att värma upp ditt hem.

Täljstenskaminer är snygga, stilrena och enkla att underhålla och vi erbjuder leverans och montering till ett fördelaktigt pris och du som kund är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt kostnadsförslag. I vår installation ingår skorsten, golvskydd, takskydd och transport av produkten. Vår tjänst är utformad på ett sätt som ger dig som kund en täljstenskamin som är redo att användas när du vill.

TS Mureri AB har en lång erfarenhet av montering och installation av täljstenskaminer. Vi har installerat flertalet täljstenskaminer i Västra Sverige och vi har kunder i bland annat Trollhättan, Lilla Edet, Uddevalla, Vänersborg och Göteborg.

Montering av kamin och öppen spis

När du som kund vill hitta ett sätt att värma upp din bostad utöver golvvärme erbjuder vi på TS Mureri leverans, montering, murning och installation av öppna spisar, murspisar, spiskassetter, täljstenskaminer, äldre järnspisar och spiskåpor. Vi vet att valet av montör kan var svårt men vi hoppas att du som kund ska känna att vi har en tjänst som passar dig. Vi hjälper dig från dag ett tills den dagen du kan sitta framför din öppna spis eller framför din kamin en mysig vinterkväll.

Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor om montering och installation så ska vi göra vårt allra bästa för att ge dig goda råd och bra rekommendationer. Vår tjänst anpassas efter hur just din bostad ser ut, du väljer platsen för installationen och du som kund är välkommen att närsomhelst kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Täljstenskamin är en sten klädd i täljsten

Väljer du som kund att installera en täljstenskamin kommer det med många fördelar. Täljstenskaminer håller värmen under länge och ytan på kaminen blir aldrig brännhet till skillnad från andra produkter som kan värma upp ditt hem. Täljstenskaminer är vackra och är en otroligt fin inredningsdetalj i ditt hem.

Vi har flertalet etablerade samarbeten med lokala tillverkare och leverantörer och vi ser vikten av nära och trygga kundkontakterna. Samtliga av våra installationer är utförs av vår professionella personal som är fullt certifierade. Det ger dig som kund en trygghet att din nya kamin installeras på rätt sätt.

TS Mureri

Box 2027

463 25 Lilla Edet


Telefon: 0709-843940

E-mail:
tsmureri@hotmail.com

Kakelugnar är vår specialitet men vi arbetar med så mycket mer än det. TS MureriTäljstenskamin, kamin eller öppen spis
Kakelugnar är vår specialitet men vi arbetar med så mycket mer än det. TS Mureri AB erbjuder montering av täljstenskamin, kamin eller öppen spis på ett helt nytt sätt till ett bra pris.